SBR motocross internet open

KNMV, MON, ZVC

Moderator: Rien.nl

Post Reply
User avatar
SBR
Active Visitor 100
Active Visitor 100
Posts: 232
Joined: Mon Mar 15, 2004 2:53 pm
Location: the Netherlands
Contact:

SBR motocross internet open

Post by SBR »

SBR motocross internet open

Nieuw seizoen, nieuw internet pagina. SBR motocross hoopt u op deze manier te informeren over zijspancross, supercross en solo motocross. Deze volgorde geeft ook onze prioriteit aan t.a.v. de verschillende MX disciplines.

Informatie over wedstrijden, uitslagen, wedstrijdverloop en foto's zult u hier aantreffen. Gedurende het seizoen zal de inhoud groeien en steeds meer informatie beschikbaar komen.

Er zijn meer internet pagina's over motocross. Om te voorkomen dat iedereen dezelfde informatie brengt werken wij samen met andere internet pagina's. Al enige jaren verzorgen wij engeltalige berichten van de GP zijspancross op http://www.sidecarcross.com. Dat blijft zo. Onze buitenlandse lezers zullen wij daar waar relevant doorverwijzen naar deze sites.

Door familieomstandigheden is de introductie en vrijgave van onze pagina vertraagd. Inmiddels zijn het ontwerp en inhoud van dien aard dat wij u graag attenderen op onze pagina. Belangrijkste vinden wij onze wedstrijdverslagen. Wij proberen deze zo snel mogelijk beschikbaar te maken. Graag nodigen wij u uit een kijkje op onze site te nemen. Hopelijk bevalt het u.

Wij wensen u veel plezier en hopen op een mooi, spannend en ongevalvrij motocross seizoen 2004!

SBR motocross
Leen van der Sluis
SBR motocross
Your partner in motocross
Post Reply