ONK Masters Sidecars en Quads Oss

KNMV, MON, ZVC

Moderator: Rien.nl

Post Reply
User avatar
Rien.nl
Site Admin
Site Admin
Posts: 3644
Joined: Sun Feb 01, 2004 2:11 pm
Location: Sint Anthonis, NL
Contact:

ONK Masters Sidecars en Quads Oss

Post by Rien.nl » Wed Jun 19, 2019 11:15 am

Persbericht: Arnhem, 12-06-2019

De drie leidende combinaties binnen dertien punten voor ONK Zijspancross Oss

De strijd in de Dutch Sidecar Masters gaat op zondag 23 juni verder op het circuit de Witte Ruijsheuvel in Oss. De leidende drie combinaties staan binnen dertien punten en zullen er alles aan doen om de punten van elkaar af te pakken.

Daniel Willemsen staat aan de leiding maar op dit moment is nog niet duidelijk met welke bakkenist hij aan de start komt. Willemsen brak voor de wedstrijd in Halle met Luc Rostingt en is vanaf dat moment zoekende naar de juiste bakkenist. Voor aanvang van de wedstrijd in Oss staat hij vijf punten voor op Bax/Stupelis, die aan een sterk seizoen bezig zijn en momenteel ook het wereldkampioenschap aanvoeren!

Hermans/Musset staan op een derde plaats en kijken tegen een achterstand aan van dertien punten op Willemsen. Hermans is de man in vorm want naast het feit dat hij de vorige wedstrijd van de Dutch Sidecar Masters in Halle wist te winnen, won hij onlangs ook beide manches van de Grand Prix van Estland.

Een combinatie die zich in Oss zeker met het gevecht om de ereplaatsen kan bemoeien is die van Dierckens/Bax. Zij wisten dit jaar al twee keer eerder op het Grand Prix podium te staan en komen steeds beter in vorm nadat ze in de winter vanwege een knie operatie van Dierckens pas laat konden beginnen met trainen. Van Werven/Beunk staan vierde in de tussenstand en behoren tot de outsiders voor een plaats op het podium.

Naast de zijspannen komen ook de quads aan de start in Oss. Leider in het kampioenschap, Mike van Grinsven uit Heesch, rijdt een thuiswedstrijd in Oss. Van Grinsven is in bloedvorm en heeft tot op dit moment nog geen manche verloren. Joe Maessen volgt op een tweede plaats in het kampioenschap en doet er alles aan om het van Grinsven moeilijk te maken. Achter dit tweetal bezet Ricardo Phoelich de derde plaats.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.motorcluboss.nl en www.knmv.nl
A0 poster ONK-600.jpg
willemsen.jpg
bax.jpg
hermans-musset.jpg
dierckens.jpg
van grinsven.jpg

User avatar
Rien.nl
Site Admin
Site Admin
Posts: 3644
Joined: Sun Feb 01, 2004 2:11 pm
Location: Sint Anthonis, NL
Contact:

Re: ONK Masters Sidecars en Quads Oss

Post by Rien.nl » Sun Jun 23, 2019 9:39 pm

Results:

Time practice
Tijdtraining ONK SIDECARS MASTERS.png
Race 1
1e manche ONK SIDECARS MASTERS.png
Race 2
2e manche ONK SIDECARS MASTERS.png
Total
TOTAAL ONK SIDECARS MASTERS OSS.png
Standing after round 4
Kampioenschap standen van KNMV ONK SIDECARS MASTERS 2019.png

Post Reply