Persbericht MON Berghem 17-18 maart 2012

KNMV, MON, ZVC

Moderator: Rien.nl

Post Reply
User avatar
Rien.nl
Site Admin
Site Admin
Posts: 3775
Joined: Sun Feb 01, 2004 2:11 pm
Location: Sint Anthonis, NL
Contact:

Persbericht MON Berghem 17-18 maart 2012

Post by Rien.nl »

PERSBERICHT

Crossweekend 17 en 18 maart 2012
MCC Berghem op circuit Nieuw Zevenbergen te Berghem.

In het weekend van 17 en 18 maart aanstaande zal moto-crosscircuit Nieuw Zevenbergen te Berghem ( gem. Oss ) geheel in het teken staan van diverse kampioenswedstrijden in zowel de Quads, zijspannen en de Solo klassen.
Aan de start hebben we op zaterdag de jeugd en veteranen klasse terwijl er op zondag gestreden gaat worden om de selectiepunten in de Zijspan klasse en in MX-open Interklasse. Via deze selectiewedstrijden kunnen zich nog diverse rijders plaatsen voor deelname aan de IMBA wedstrijden (Europese wedstrijden voor de amateurs)

Diverse coureurs uit de regio zullen dan ook tijdens dit weekend hun beste beentje gaan voorzetten om met zoveel mogelijk punten op zak Berghem te verlaten.

Zaterdag
Op de zaterdag tijdens de jeugdwedstrijd zullen vele ogen gericht zijn op de MON kampioen van 2 jaar geleden te weten MCC clublid Thijs Vissers uit Berghem die dit jaar een gooi doet naar een top-klassering bij de MX 2 jeugd
Verder gaan de streekrijders en clubleden Ivano v Erp en Ricky v Katwijk beide uit Oss
de strijd aan met hun collega’s en we hopen dat ook zij mooie resultaten kunnen behalen

Zondag
Op zondag barst het grote geweld los in de klasse MX open Inters met als bekendste namen Joey Reijnders uit Heesch, MCC lid Anton vd Wetering uit Oss en zandspecialist Ton van Grinsven uit Vinkel. Jimmy Kaal Groesbeek, Jurgen v d Elzen uit Uden en Ralf Sigmans uit Bakel met als outsiders Marco van Dijk uit Nistelrode en Nationaal MX open kampioen van 2010 Jacky v Beusekom uit Schayk, ook in deze klasse de dit jaar naar de inters gepromoveerde MCC rijder Robby v Hoorn uit Berghem

In de altijd spectaculaire zijspanklasse natuurlijk diverse regio rijders vanuit zijspan-mekka Schayk onder andere de gebroeders van Ravenstein , Aaron en Hugo Bens, Kusters-Zonnenberg, maar ook de toppers Jarno vd Boomen met zijn ervaren bakkenist Henri v d Wiel, Ton v Keulen en Marcel v Wanrooy en de combinatie v Duinhoven –v Duinhoven.

Bij de klasse Quads Inters en Nationaal ook diverse rijders uit de regio, Mari Bens uit Herpen en Jim Schamp uit Oss en de grote favoriet Alex Brusselers uit Boxtel en de jong talent Brord v d Linden uit Berghem
In de Klasse MX open Nationaal maar liefst 3 leden van de organiserende MCC Berghem aan de start Arno Nellissen en Tim Bongers beide uit Berghem en Lesley de Rooy uit Oss. De wedstrijd word compleet gemaakt met de klasse MX Open junioren met hierin aan de start clubrijder Nicky Driessen uit Oss.

De westrijden zullen beide dagen aanvangen met de trainingen om 10.00 uur, de eerste manche’s zullen van start gaan vanaf 11.30 uur.

De wedstrijden op de zaterdag zijn gratis voor het publiek. Op zondag zal de wedstrijd officieel geopend worden door wethouder Reina de Bruijn rond de klok van één uur. De entree is dan voor kinderen tot 12 jaar is gratis. Tot 16 jaar €3,50 en vanaf 16 jaar
€7,50.
berghemposter.jpg
Post Reply